We zijn weer druk geweest!

We zijn weer erg druk geweest.

Bedrijven aanschrijven voor een donatie wat nog niet echt veel opgeleverd heeft maar we gaan door.

De kniepertjes [Drentse koekjes] zijn inmiddels gebakken met een grote club vrienden en familie, daar wil ik ze dan ook heel erg voor bedanken, alleen had ik nooit 80 zakjes vol kunnen maken. De verkoop hiervan liep als een trein, bijna alles was al verkocht voor ze gebakken waren.

En sinds gisteren is de verkoop van de loten van start gegaan! Hiervoor hebben we ruim 50 prijzen van de ondernemers in de regio Emmen mogen ontvangen, ook deze ondernemers wil ik hartelijk bedanken!

Creative decoraties voor jou, Gustin, Hubo, Mr Smoke, Alise knutselwinkel, Boud’s inn, B en B de Bosrand, ici Paris xl, Werkneemster Jack en Jones, Holland en Barrett, Slijterij vd Bos, Ploeg rijwielcentrum, Bianca’s Taartjes, Wasdas, Kruitvat, Rituals, Barbershop de kapschuur, Tranquillo, Tapverhuur Noord/Nederland, Salon 58, Auto vakgarage de Jonge en Kwalitaria.

Lieve mensen blijf mij steunen en mijn fb pagina wegmetmsvoorans delen.

We zijn weer druk geweest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven