Update 18-03-2022

Update 18 maart 2022.

 
Nog 11 spannende dagen en dan reis ik af voor een hsct behandeling in mexico. Met heel veel dankbaarheid aan alle lieve mensen die deze behandeling voor mij mogelijk gemaakt hebben.
 
Zonder alle lieve mensen en donaties zou ik het echt niet gehaald hebben. Ook heb ik geld (gelukkig) kunnen lenen. Maar omdat terug te betalen en voor de na zorg en na behandeling blijft mijn crowdfund site actief en ben ik nog steeds heel erg blij met uw donatie. 
 
Het is heel erg hectisch en stressvol geweest om snel over te schakelen van Moskou naar Mexico, een stuk duurdere behandeling en stuk duurdere vliegreis en nu 2 tickets. Door de dollar koers is de behandeling zelfs boven de 50.000 euro gestegen. In mexico moet je zelf een caregiver mee nemen die je daar overal op tijd heen brengt je medicijnen verzorgen en mij verzorgd.  mijn lieve broer gaat met mij mee.
Hij gaat mij verzorgen, maar heeft ook erg veel stress weggenomen door mij de hele periode van voorbereiding zo fantastische te steunen en te helpen. Ook Zijn gezin en mijn kinderen zijn een fantastische steun voor mij.
Ik voel me zo rijk met zulke lieve mensen om mij heen. Alles is nu geregeld voor mijn vertrek, en ik neem deze 11 dagen mijn rust.
 
Ik zie zo min mogelijk mensen om risico op ziek worden waardoor de behandeling verplaatst moet worden te voorkomen.
En ga me voorbereiden mijn klein kinderen en poosje niet te zien. Daar zie ik wel heel erg tegen op maar komt ook wel weer goed, ik kan daar gelukkig elke dag beeld bellen 😀
Tot zo ver deze update.
 
Volgende week komt de volgende update, dan begint mijn avontuur.
Update 18-03-2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven