11-04-2022

Update 11 April
 
Afgelopen vrijdag 8 april kon ik al terecht in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam om onderzoek te doen naar de mogelijke aanwezigheid van een tumor. De arts aldaar wilde toch eerst een PET-scan doen, omdat hij niet zeker was of het echt om een tumor op mijn longen ging. Het zou namelijk ook om een hardnekkige (schimmel) infectie kunnen gaan. Hierop is besloten om dit onderzoek in het Radboud ziekenhuis in Nijmegen uit te laten voeren, omdat ze daar gespecialiseerd zijn in infecties (en gelukkig ook in tumoren). De arts heeft direct Nijmegen gebeld voor een afspraak voor een PET-scan, welke meteen dinsdag 12 april zou kunnen. Nu op maandag 11 april nog geen tijd of afdeling doorgekregen, dus zelf contact opgenomen met het Radboud. Hier weten ze echter nog van niets. Na heen en weer gebeld te hebben blijkt Nijmegen een doorverwijzing van het Antoni van Leeuwenhoek nodig te hebben, welke ze nog niet hebben ontvangen.
 
Het Antoni van Leeuwenhoek gaat nu met spoed een doorverwijzing sturen met daarin een aanvraag om met spoed behandeld te worden. Ik moet nu wachten op een beoordeling en oproep uit Nijmegen, maar ga er morgen achteraan bellen of het nu binnen en in behandeling is.
Helaas heeft de constatering in Mexico van een mogelijke tumor de HSCT-behandeling financieel negatief beïnvloed. Het heeft al wel geld gekost (de reis naar en onderzoeken in Mexico), terwijl de daadwerkelijke HSCT hierdoor is uitgesteld. Daarom vraag ik u wilt u mij toch nog verder helpen met mijn doel om een HSCT-behandeling in Mexico te ondergaan.
 
Ik geef niet op en zal zeker weer naar Mexico teruggaan voor de stamceltransplantatie.
Hiervoor hebben we nog €10500,- nodig.
Helpt u mij alstublieft om mijn HSCT-behandeling in Mexico alsnog te krijgen.
11-04-2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven