Vroegtijdig einde.

Update 31 Maart 2022.

Lieve vrienden en iedereen en die aan mij gedoneerd heeft, wat fantastisch dat jullie mij allemaal geholpen hebben om deze reis mogelijk te maken! Woorden schieten echt te kort hoe dankbaar ik daarvoor ben.
 
Zoals jullie hebben kunnen lezen is het avontuur begonnen en zijn wij afgereisd naar Mexico, na een goede reis en gesetteld te zijn in het appartement krijg je de eerste dagen intakegesprekken en onderzoeken om te kijken of alles lichamelijk in orde is om aan de behandeling te gaan beginnen.
 
Helaas mocht dat voor mij niet zo zijn, Ik kreeg een extra ct scan want op mijn longfoto was iets te zien wat ze niet helemaal vertrouwden. Helaas geen goed nieuws, ze hebben namelijk een tumor op mijn long gevonden wat inhoud dat het te risicovol is om met de behandeling te starten. Dat is heel erg schrikken en kom je in een rollercoaster van emoties.
 
Het hele traject verliep tot nu toe erg moeizaam: De crowdfunding ging niet voorspoedig, Corona waardoor we heel beperkt waren met onze acties, maar gelukkig werden we wel fantastisch geholpen door stichting “ms vrij leven” en kon ik ook nog het overige geld lenen.
 
Yes alles geregeld en op naar Moskou zou je denken.
 
Net op het moment dat we op het punt stonden de factuur van de kliniek in Moskou te betalen brak daar de oorlog uit, weer stress, wat nu? Gauw informeren en aanmelden in Mexico, volgende obstakel, nog meer geld lenen want bij de kliniek in Mexico is het verplicht een “caregiver”/hulp mee te nemen en de behandeling in Mexico is duurder.
 Oké wie wil en kan met mij mee? Mijn lieve broer meldde zich meteen zonder te twijfelen “ik ga met je mee” zei hij direct. Zijn eigen gezinnetje achterlatend staat hij mij voor 100% bij.
 
Wat waren we blij dat we nu naar Mexico konden gaan, niet wetende dat er na 3 dagen al een eind aan dit traject zou komen. VOOR NU.
 
Zoals hierboven al vermeld een tumor op mijn long welke eerst onderzocht en verwijderd dient te worden in Nederland.
 
Hier in Mexico hebben ze aangegeven dat ik direct terug kan en mag komen wanneer de tumor is verwijderd en alles schoon is, en dat is precies wat ik nu ga doen!
We vliegen vrijdag 1 april terug naar Nederland en a.s. maandag ga ik direct actie ondernemen richting het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis om daar te laten onderzoeken wat voor tumor het is en hoe we het kunnen laten verwijderen. Het is gelukkig klein en zit er nog niet lang. Dit geeft mij hoop waardoor ik er positief in sta.
 
Deze onverwachtse wending is dus geen afstel van de behandeling maar slechts een verplicht uitstel!
 

Zodra er meer bekend is houd ik jullie op de hoogte!

Vroegtijdig einde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven