Update 01-08-2022

Het is al even geleden dat ik iets van mij heb laten horen.
Helaas blijkt de onbekende vlek toch longkanker te zijn met enkele uitzaaiingen.

Hiervoor ben ik het traject tegen de longkanker ingegaan, en heb ik inmiddels 5 weken chemo en dagelijks bestraling achter de rug!
 
Het verloop had ik niet beter kunnen wensen, het gaat goed met mij, de behandeling is heel goed aangeslagen. En de tumor is heel erg geslonken, de uitzaaiingen zijn niet meer te zien op de scans!
 
Ik ben nu gestart met de nabehandeling, dit is immunotherapie, iedere 14 dagen een infuus wat mijn eigen afweer en giga boost geeft om de eventuele nog levende kanker cellen te doden, en dit zal een jaar gaan duren.
 
Ik hoop dat ik dit traject af mag maken en de ms zich rustig houd, wand juist voor de ms moet mijn immuun zo laag mogelijk zijn, dit is  geen makkelijke keus geweest, maar heb besloten dit traject wel in te gaan, er is een reële kans dat de ms gaat reageren maar het hoeft niet.
 
Ik heb inmiddels 1 infuus gehad en de ms reageert hier vooralsnog niet op.
Als het zo blijft kan ik het jaar vol maken met dit traject en zal ik zeker over een jaar weer heel graag naar Mexico willen om de 2de strijd aan te gaan.

Alle berichtjes en reacties op mijn tussentijdse updates hebben en doen mij nog steeds heel goed, zoveel medeleven, interesseren en lieve berichtjes, dank je wel allemaal, ze steunen mij enorm.

😘😘😘😘❤️

Liefs ans
Update 01-08-2022

2 gedachten over “Update 01-08-2022

 1. Beste Ans,

  Wij zijn oude buurtjes van de Eduard van Beinumlaan. Begin dit jaar sprak ik Sheila en zij vertelde me over jouw situatie en je reis naar Mexico. Mijn broer Hans heeft ook MS en ik werd daardoor erg gegrepen door jouw situatie.
  Ik lees nu dat je dit hebt moeten onderbreken vanwege longkanker… jeetje wat krijg je allemaal voor je kiezen. Ik wens je heel veel sterkte met je herstel en hoop dat alles voorspoedig verloopt. En dat een vervolg in Mexico daarna mag komen voor jouw strijd tegen MS.

  Heel veel sterkte, beterschap en succes!
  Lieve groet, Esther Gerritsen (van nr 65)

 2. Lieve Esther,
  Ondanks de situatie vind ik het heel erg leuk en reactie van jou te ontvangen.
  Om na bijna 50 jaar elkaar weer terug te vinden via mijn site. Ik zou het heel leuk vinden met jou en Hans bij te kletsen, en te horen hoe het jullie verder gegaan is.
  Ik heb een privé fb daar wil ik je graag toevoegen als jij/jullie dat ook willen.
  Fb is gewoon onder mijn eigen naam Ans klauwers..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven