Van Moskou naar Mexico.

Van Moskou naar Mexico

 
Het zijn hele hectische dagen geweest annuleren, van de vlucht, het Russische visum was net binnen,
helemaal voor niets helaas, en inschrijven in mexico  iemand regelen die met mij mee wil en kan, vlucht uitzoeken.  Deze stress doet mij niet goed,  ik heb door de stress nog nooit zo duidelijk mijn ms op zien spelen.
 
Door alle toestanden met rusland en Oekraïne, durf ik het niet meer aan maar Moskou te gaan ik zou over 4 weken daar heen gaan en dan 4 weken daar verblijven, niemand kan voorspellen wat er in die 8 weken nog gebeurd. Daarom ben ik genoodzaakt uit te wijken maar Mexico, op zich niet erg Mexico stond op 2 bij mij.
Maar daar is het protocol anders, je moet iemand mee nemen die 24/7 voor je zorgd, je verblijft daar in een appartement en verlaat het complex maar 4x voor de behandelingen  de behandeling is daar 2500 euro duurder en de vliegreis is duurder sowieso omdat Mexico duurder is maar ook omdat ik nu 2 vlieg tickets moet kopen.
ik mag 28 maart komen, maar heb helaas nog niet de centjes bij elkaar,  WIE KAN MIJ HELPEN,  doneerd u alstublieft wat u missen kan,  ik ben er heel erg blij mee, ik wil zo graag de Hsct behandeling en mijn ms stoppen.
 
Bezoek mijn site en doneer alstublieft, www.wegmetmsvoorans.nl
Of maak een bedrag over naar Nl42ingb0007856943
Van Moskou naar Mexico.
Schuiven naar boven