Update betreft de status!

Even een update!
 

Ik ben in juli begonnen met alle voorbereidingen. 

Ik heb een stichting overgenomen van een ex HSCT strijder,  er moest een website gemaakt worden en acties bedacht worden om geld in te kunnen zamelen. 
 
Om in het pirogov ziekenhuis in Rusland voor de behandeling toegelaten te worden is er een boek dik dossier van mijn neuroloog naar Rusland gestuurd. 
Dat is de eerste selectie. Dan begind de rollercoaster. 
 
Je moet je verdiepen in wat je allemaal moet regelen wat je moet aanschaffen om me te nemen maar ook voor na de behandeling, als je terug komt heb je een immuun systeem van een baby en ben je heel kwetsbaar daarom zijn lucht zuivering apparaten en de juiste mondkapjes geen overbodige luxe.  Je moet de therapie aan huis (i.v.m. Hygiëne) regelen en begeleiding van de huis arts,  en huishoudelijke hulp regelen. 
De eerste 3 maanden na thuiskomst moet je proberen zo min mogelijk onder de mensen te komen, zodat je immuunsysteem weer wat sterker kan worden. 
 
Maar nu ben ik vooral heel erg bezig acties te organiseren en bedenken om het benodigde geld bij elkaar te krijgen. 
Bedrijven benaderen of ze willen doneren wat tot nog toe nog geen resultaat heeft.
We proberen in de media te komen en dat is bij de regionale krant gelukt, met een mooi redactioneel stukje. Op tv is ons nog niet gelukt maar we blijven het proberen. 
Op het moment ben ik druk met armbandjes maken en verkoop ze nu online maar hoop met de kerst op een markt te kunnen staan. 
Al enkele weken zijn mijn dochters en ik winkel in winkel uit om prijzen gedoneerd te krijgen voor een verloting, dat loopt best goed met echt mooie prijzen zoals bv een lang weekend in een B en B in een mooie ingeving, klop boormachine, nespresso machine en nog veel meer. De verkoop van de loten zal zeer binnenkort beginnen
Ook heb ik inmiddels aardig wat supermarkten benaderd om bij de lege flessen machine te mogen hangen met mij verhaal om de gedoneerde flessen bonnen te mogen ontvangen, ook dat loopt best goed. 
En we gaan zeer binnenkort kniepertjes bakken en verkopen. 
 
Tot nog toe staat de teller op 6400 euro,  hier ben ik super blij mee en wil de donateurs dan ook heel erg bedankten.
 Maar er is nog heel veel nodig, om het geld 22 maart 2021 bij elkaar te hebben, dat is de datum dat ik in Rusland verwacht word.
Update betreft de status!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven