Update 18-01-2022

Update 18-01-2022

Jeeeeh we zijn BIJNA op de helft, ik ben zo ontzettend dankbaar aan de mensen dat ze mij zo ver op weg helpen, ik heb er echt geen woorden voor dat we toch al zo ver zijn en zulke lieve mensen mij willen helpen.
Doneren kan natuurlijk nog altijd ik heb de behandeling vlucht visum en na traject nog niet bij elkaar,  wilt je mij ook een stukje op weg helpen en een donatie doen ben ik daar super super super blij mee,  dat kan op www.wegmetmsvoorans.nl
Ik zal heel snel al de reis en visum moeten  gaan regelen, 22 mrt word ik in Moskou al verwacht. 
Ik hou je hier op de hoogte.

Ik vind het heel lief als je dit bericht zo veel mogelijk wilt delen.

Update 18-01-2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven